Hvordan utvikle seg til en bra pokerspiller?

Poker er en blanding av sport og lykkespill. Det tar en time å lære og en evighet å mestre. Med dagens tilgjengelighet er det synd at så få mennesker har forstått poker og hva det kan tilby. I tillegg til å være sosialt og spennende, er poker en sport der man kan vinne penger. Store penger.

 

Som i alt annet bør man holde hodet kaldt og spille sin rolle fullkomment. Vil man lykkes i poker, bør man ikke hoppe uti det som en ape i en foss. Man bør ta seg tiden til å lese historien til dette spillet. Man bør lære seg alle reglene og variantene. Leser man en bok som er skrevet av de profesjonelle spillerne, kan man sakte men sikkert bygge seg oppover. Fra å tjene noen hundrelapper i måneden kan man fort gjøre pokerbordene til et kontor, altså spille poker på heltid.

Det gjelder å sette seg mål. Det gjelder å være iskald, ikke la følelser og nysjerrighet ødelegge en seiersrekke. De større pokerstedene har egne pokerskoler der du kan lære deg spillet og gjennomgå eksamen i poker. Enkelte vil til og med tilby deg gratis penger til å starte med, slik at du kan prøve deg ut før du satser egne spenn. I tillegg kan det være lurt å spille for lekepenger først, det finnes tonnevis av spillere som ikke spiller om ekte penger.

Vil man lære av andre spillere kan man også følge med på pokerbord der de virkelig store pengene blir spilt. Man behøver ikke betale for å se på de store spillerne, men bare ved å følge med på deres spillestil og taktikk kan man få et godt forsprang på andre nybegynnere. Utallige mennesker fra hele verden rundt har gjort seg og sin familie lykkelige ved å spille poker profesjonelt. Har man poker som en jobb, får man selvsagt en lønn.